Govecs Scooters

Bij Govecs Scooter hebben ze zich gespecialiseerd in de wereld van elektrische tweewielers. Hier vind je de juiste elektrische scooter, inclusief accessoires en accessoires.  Het succesverhaal van GOVECS begon in 2009. Sindsdien hebben ze zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende fabrikanten van elektrische scooters in Europa en is nog steeds op weg naar succes.

Waarom een govecs scooter?

Govecs is de toonaangevende fabrikant in europa
Goede onderbouwde technische knowhow
Innovatieve productideeën en liefde voor buitengewoon design
De scooters hebben een kwaliteitslabel “Made in Europe”
Hoogwaardige componenten met een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid

Bekijk Alle Govecs producten in onze shop

Het verhaal

2009
Oprichting van GOVECS GmbH. Thomas Grübel (CEO) en Nicholas Holdcraft (COO) richtten GOVECS GmbH op in München. De productiefaciliteit is gevestigd in Wroclaw, Polen.

2011
Met de GO! S brengt GOVECS zijn eerste model op de markt. De elektrische scooter bereikt 80 km / u.

2012
GOVECS rust het bedrijf Cooltra, het grootste verhuurbedrijf van motorscooters in Spanje, uit met 500 GO! S – het eerste grootschalige project in zijn soort in Europa.

2013
De nieuwe productielijn in Wroclaw, Polen, wordt in gebruik genomen. De productiecapaciteit kan hierdoor flexibel worden aangepast.

2017
GOVECS presenteert de nieuwe E-Schwalbe. De wederopstanding van de Duitse cultscooter Schwalbe als een ultramoderne elektrische versie markeert de intrede van GOVEC in de zich snel ontwikkelende B2C-markt.

Opening van de eerste GOVECS SCOOTER-winkel op Alexanderplatz in Berlijn. Later volgen nog meer winkels in Stuttgart en München.

2018
GOVECS neemt ELMOTO over. Met de overname van het lifestyle-merk Stuttgart vult GOVECS zijn productportfolio aan en breidt het zijn marktpositie verder uit.GOVECS presenteert de snelste productie-zwaluw aller tijden (90 km / u)

GOVECS wordt een naamloze vennootschap en creëert duurzame structuren voor verdere dynamische groei.

2019
De E-Schwalbe wordt door ADAC eV aan een onafhankelijke test onderworpen en wordt de testwinnaar.

GOVECS is door FOCUS Business uitgeroepen tot groeikampioen 2020 en is nummer 1 in de auto-industrie!

govecs scooters in de shop